1FS
Reserveren
Cadeaubon kopen
bob wijn
x
terug
datum
tijd
personen
event
Ga verder en Reserveer
EVENTS
events
Reservering
Reservering
Reservering
Uw Gegevens
Totaal
0.00
Korting/Voucher
0.00
Totaal te betalen
0.00
Ik verklaar hierbij dat ik 18 jaar of ouder ben
​PROEVERIJEN:

Wijncursus Amsterdam

Wil je meer weten over wijn? Bij onze partners van Vindict kun je terecht voor twee nationaal erkende wijncursussen: SDEN 2 (basiscursus, voor de beginnende wijnliefhebber) en SDEN 3 (medium niveau, voor de wijnliefhebber die al een en ander over wijn weet). 

Scherp geprijsd & Actie

Schrijf je nu in voor een wijncursus met de volgende voordelen:
>> scherp geprijsde cursus
>> cursusprijs is inclusief studieboek 
>> bij de SDEN 2: Riedel wijnglazenset cadeau

Waar?

De wijncursussen worden gegeven in onze winkel op de Elandsgracht 113, Amsterdam Centrum, maar ook in onze nieuwe winkel in Amsterdam Noord op de Docklandsweg 5. 

Wie geeft de cursus?

De cursussen worden gegeven door de gepassioneerde wijnkenner Huib Edixhoven.

Huib voltooide de WSET Diploma Course (level 4) binnen een jaar en bemachtigde vervolgens de titel Weinakademiker waarbij hij voor zijn thesis de marketingprijs ontving. Hij schreef twee boeken: Dom Pérignon in een rugzak (5e druk) en Smaakstof (4e druk), is vaste auteur voor Winelife Magazine en blogger voor Elle Eten.

ls geen ander weet Huib op een bevlogen wijze je de ‘ins & outs’ van de wijnwereld bij te brengen. Geen droge kost, maar sappige, constructieve informatie, ondersteund door typische wijnen van hoog niveau. Geregeld
wordt er een oude fles uit zijn privé kelder geopend. Immers, het plezier in wijn is het grootst als het kan worden gedeeld! 

Meer informatie over een SDEN2 of SDEN3 wijncursus in Amsterdam? Klik dan hier!