1FS
Reserveren
Cadeaubon kopen
bob wijn
x
terug
datum
tijd
personen
event
Ga verder en Reserveer
EVENTS
events
Reservering
Reservering
Reservering
Uw Gegevens
Totaal
0.00
Korting/Voucher
0.00
Totaal te betalen
0.00
Ik verklaar hierbij dat ik 18 jaar of ouder ben
​PROEVERIJEN:

Over ons 

Drie ondernemers met een passie voor wijn hebben de handen ineengeslagen om de Nederlandse wijn breder toegankelijk te maken voor het publiek: via horeca, bedrijven en particulieren, zowel online als via een winkel.

De naam bob is de Nederlandse benaming voor wijn van eigen bodem uit bepaalde gebieden. Franse wijnen worden bijvoorbeeld gekenmerkt door termen zoals AOP, Italiaanse als DOC(G)  en voor Spanje is dat DO(Ca).

De Nederlandse term hiervoor is onder andere Beschermde Oorsprongsbenaming, bob. Om een bob aanduiding te krijgen komt de wijn uit een bepaald gebied dat geclassificeerd is voor wijnbouw en zijn alle druiven (100%) waarvan de wijn gemaakt is afkomstig uit dat geografische gebied.

Ons team 

Samir Doueiri

Ondernemer in wijn. Richtte in 1997 Karakter Wijnimport op, is nog commercieel betrokken bij dit bedrijf, en onderhoudt relaties met zijn (Horeca)-klanten. Echter de zin om te pionieren bleef. Dit resulteerde in een nieuwe focus: Nederlandse wijn.

Samen met de nieuwe generatie Roderick en Richard de stap gemaakt naar oprichting van bob Nederlandse wijn. U zult nog veel van ons horen, we hebben er zin in!

Favoriete wijn in de winkel op dit moment:

Sang De Stokhem 2009 Pinot Noir

Roderick Meijer

Een liefde voor wijn en een achtergrond in sales & marketing bij verschillende hotelketens in Nederland.

Studeerde Hotel Management aan de Southern New Hampshire Universiteit na de Middelbare Hotelschool in Amsterdam en is samen met Richard eigenaar van Vindict Wine (vindict.nl)

Favoriete wijn in de winkel op dit moment:

Wijngoed Wolf 2021 Gestelaer

Richard Dietz

Wijnfanaat en ondernemer, Register Vinoloog en voltooide de WSET 4 Diploma Course.

Studeerde Antropologie  (BSc) en Bedrijfswetenschappen (MSc) en na een korte uitstap bij Heineken toch volledig voor de wijn gegaan. Eigenaar van Vindict Wine (vindict.nl) en nu dus bob!

Favoriete wijn in de winkel op dit moment:

Domein Steenberg 2020 Riesling

Pers en Media